Tarieven

WAT IS BODY TREATMENT

Bij een body treatment kun je ervoor kiezen om één of meerdere delen van het lichaam te laten ontharen doormiddel van waxen. Waxen is een ontharingsmethode waarbij je het haar met haarzakje en al, door warme ontharingswas te laten stollen op de huid eraf aftrekt. In principe zijn alle delen van de huid te waxen, op het hoofd na.

Gemiddeld genomen groeien de haartjes tussen de 3 tot 5 weken weer terug, maar wel met een zachtere en dunnere haarpunt. Bij regelmatig waxen groeien de haartjes dunner en steeds minder. Wil je voor het gewenste resultaat gaan, dan is het dus belangrijk het goed bij te houden.

Eenmalig voor de vakantie gaan is niet aan te raden omdat het gewenste effect zo niet kan worden bereikt en ervoor een eerste keer mogelijk irritatie van de huid kan optreden. Daarnaast geniet u tijdens een waxbehandeling van een GRATIS peeling! Tijdens het waxen worden de dodenhuidcellen met de haartjes meegetrokken waarna je na je waxbehandeling gelijk wordt beloond met een heerlijke gladde en zachte huid!