Tarieven

WAT IS LASHES & BROWS TREATMENT

Jouw uitstraling is uniek! Je wimpers en wenkbrauwen hebben een groot aandeel in die uitstraling. Iedereen heeft een eigen vorm en expressie. Onze taak is ervoor te zorgen dat deze in natuurlijke balans zijn met de juiste lengte en vorm. Wij nemen de tijd om jouw wenkbrauwen te “stylen” of bij te werken, zo straal je meer zelfvertrouwen uit! Voor het bijwerken van de wenkbrauwen kun je kiezen voor een Brows wax.

Tijdens de Brows treatment worden de wenkbrauwen weer mooi in vorm gewaxt. Je kunt ervoor kiezen om je wimpers/wenkbrauwen te verven met o.a. henna of Refectocil.

Refectocil blijft ongeveer 2- 4 weken zichtbaar op de haren.

Henna blijft ongeveer 6 -8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5- 10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype). Het voordeel van henna is dat het zowel de haartjes als de huid gekleurd wordt.

 

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

Bij de Lash treatment creëren we vollere, krullende wimpers door het gebruik van silicone pads en een milde doch effectieve lotion die geen schade aanricht aan de natuurlijke wimpers. Sterker nog, onze lotion creëert op een natuurlijke manier extra volume van de wimpers door o.a. zijn bestandsdelen keratine, collageen en vitamine E. Tijdens de behandelingen wordt er geen gebruik gemaakt van tweezers, klemmen of extensions maar werken wij met instrumenten van Perfect Eyelashes. Voor een perfecte, maar natuurlijke look, kun je als finishing ‘touch’ je wimpers laten verven.