Skip to content Skip to footer
ma/vrij 09:00 - 20:00 - wo 09:00 - 16:00 - Za 10:00 - 16:00
DutchEnglish
0 items - €0.00 0

Verzend-/ retour beleid

Informatie

Verzending & REtour

Op deze pagina lees je alle informatie over de verzending en ons retour beleid. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bedenktijd/retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, ongeopend en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@angels-secret.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde (ongeopend) retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Gebruik hiervoor het herroepingsformulier. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@angels-secretl.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zie algemene voorwaarden artikel 11 herroepingsrecht.

Uitzondering verzegelde producten

Het gaat hier om producten die om hygiënische redenen na opening niet retour mogen. Deze producten mogen wel gewoon retour als ze de verzegeling niet is verbroken:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@angels-secret.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@angels-secret.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. *De bestellingen worden alleen geleverd als wij de betaling hebben ontvangen!

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. *onder voorbehoud. De verzendkosten bedragen:

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen € 7,25 voor bestellingen onder de € 75,- Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

www.postnl.nl/tarieven/Pakket/NL/0-350g

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van post.nl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U kunt uw zending volgen via de Track & Trace service van PostNL. Angels Secret Beauty Salon heeft geen invloed op vertragingen die door PostNL worden veroorzaakt.

Levering in Belgie Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst worden, worden onder voorbehoud van transport en voorraad de volgende dag geleverd. *De bestellingen worden alleen geleverd als wij de betaling hebben ontvangen! Het pakket wordt in verzending gesteld door PostNL en daarna overgeleverd aan een Belgische transport service. Het pakket blijft wel te volgen via de ontvangen Track & Trace code welke verstuurd wordt zodra het pakket verzonden is.

U kunt uw zending volgen via de Track & Trace service van PostNL. Angels Secret Beauty Salon heeft geen invloed op vertragingen die door PostNL worden veroorzaakt.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden.

Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@angels-secret.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari

2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

iDEAL Kosten € 0.00
Nederland IDeal is een samenwerking van een aantal grote Nederlandse banken, om het online betalen gemakkelijker te maken. iDeal is online betalen via de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Voor meer informatie over iDeal en hoe het werkt, bezoek; www.ideal.nl

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. In een beveiligde omgeving wordt u door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. U wordt teruggeleid naar de website waarna uw bestelling wordt verwerkt. De voordelen: * iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren * iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken * Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL * Controle en overzicht op de betaling * Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden

Bancontact

Bancontact is een betaalschema, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Bancontact is een betaalmethode van Bancontact Payconiq Company. Bancontact bepaalt de infrastructuur van een elektronische betaling, alsook de regels voor de verschillende spelers. Voor meer informatie over Bankcontact en hoe het werkt, bezoek; www.bancontact.com/nl

Sofort klarna

Op de beveiligde betaalpagina van Sofort kiezen klanten hun land en bank, waarna ze zich aanmelden met hun inloggegevens voor internetbankieren. Vervolgens kiezen zij hun bankrekening en voeren zij een bevestigingscode in. De transactie is dan afgerond.

Vervolgens krijgen zij een overzicht van de ‘Betaal nu’-transactie of een bevestiging van de bestelling in de webshop. Inloggegevens voor internetbankieren zoals de PIN-code en unieke TAN-codes worden niet door Sofort bewaard. Voor meer informatie over Bankcontact en hoe het werkt, bezoek; www.overonlinebetalen.nl/sofort-banking

Herroepings/Retour formulier

Retourvoorwaarden
Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid
om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Aanmelden
• Ga naar info@angels-secret.nl en mail je retourzending
Verpakking
• Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos
• Plaats het ingevulde retourformulier in de doos
• Plak het meegeleverde retourlabel goed zichtbaar op de doos

Verzending
• Lever het pakket in bij het postkantoor
• Bewaar het verzendbewijs goed

Terugbetaling
Wanneer betalen we terug? Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over, mits het product in goede orde en ongeopend is. Zie algemene voorwaarden artikel 11 Herroepingsrecht Angels Secret Beauty Salon.

Wat krijg je terug?
Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten.

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?
Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. Kosten voor het retour sturen.

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Instructies retourneren

Terugsturen
Zorg ervoor dat:
• De artikelen compleet zijn
• De artikelen in originele, onbeschadigde verpakking zitten
• Dat de kopie-factuur en retourformulier zijn bijgevoegd

Handige tips
We proberen je retour zo snel mogelijk te verwerken. Hier nog wat handige tips.
• Zorg ervoor dat je de artikelen goed inpakt zodat ze niet beschadigen tijdens
transport.
• Om afval te besparen kan je de doos gebruiken waarin wij het product naar je
hebben verstuurd.
• Zorg dat het adreslabel goed leesbaar is.
Versturen

Breng het pakket naar een postkantoor naar keuze. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.

Afhandeling
Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover automatisch bericht. Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op info@angels-secret.nl.

Verzend-/ retour beleid - Brazilian Wax Almere - Angels Secret
× Direct contact