Skip to content Skip to footer
ma/vrij 09:00 - 20:00 - wo 09:00 - 16:00 - Za 10:00 - 16:00
DutchEnglish
0 items - €0.00 0

About us

About us

Angels secrets

In 2021 hebben wij de Salon opgericht om vanuit onze passie een bijdrage te leveren aan ieders unieke schoonheid. Naomi is vanaf Februari 2021 trotse oprichter van Angels Secret beauty- en waxsalon. Inmiddels heeft haar zus het team versterkt en werken zijn samen aan de uitbreiding van de salon. Naomi haar eerste liefdes zijn altijd mode, design en beauty geweest. Vanuit deze liefde is de beauty salon ontstaan. Door cursussen en trainingen te volgen hebben zij zich verder ontwikkeld tot specialisten. Met het oprichten van hun eigen salon, Angels Secret, kunnen zijn hun visie en toewijding over beauty uitdragen.

MEET

OUR TEAM

Naomi
(Oprichter en eigenaresse)

Specialisatie: Ontharing, liften van wimpers en wenkbrauwen

Naomi is vanaf 2016 werkzaam binnen het werkveld waar zij met vele cursussen, trainingen en lessen zichzelf heeft weten te specialiseren in haar vakgebied. Haar streven is zichzelf te blijven ontwikkelen om haar kennis uit te breiden, zodat zij een zo volledig mogelijk aanbod aan behandelingen kan aanbieden.

Melvia

Specialisatie: Wimperextensions one by one, Volume Lash Lift

Melvia heeft altijd al een grote interesse gehad in de beauty industrie. Door het doen van cursussen en het volgen van trainingen heeft zij zich gespecialiseerd in het doen van wimperextensions. Sinds 2022 is zij het team van Angels Secret komen versterken alwaar zij met veel liefde en aandacht te werk gaat. Haar doel is zichzelf verder te ontwikkelen in het geven van facial/body treatment

About us - Brazilian Wax Almere - Angels Secret
× Direct contact