Skip to content Skip to footer
ma/vrij 09:00 - 20:00 - wo 09:00 - 16:00 - Za 10:00 - 16:00
DutchEnglish
0 items - €0.00 0

Laser ontharen

Wat is laser ontharen?

In plaats van het tijdelijk ontharen door waxen, harsen en scheren kunt u ook uw ongewenste haargroei permanent verwijderen door het gebruik van lasertechniek. De behandelkop van het laserapparaat wrijft over de huid waar ontharing gewenst is en geeft korte krachtige pulsen. De laser wordt door de haar naar het haarzakje geleid. De kracht van de laser zorgt ervoor dat het haarzakje stuk gaat. Omdat het haarzakje stuk is, kan hier geen nieuwe haar meer uitgroeien. In de loop der tijd kan de huid wel nieuwe haarzakjes aanmaken waar dus nieuwe haartjes uit kunnen groeien. De behandeling is het meest effectief op dikke, donkere haren. Het verhoogde pigment in deze haren zorgt ervoor dat de laser de haren sneller oppikt.

Aantal behandelingen voor laser ontharen

Per behandeling zal er ongeveer een afname zijn van 10% tot 15% van de haargroei. Afhankelijk van de grote van het gebied en de haarstructuur zullen er zo’n 6 tot 10 behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat.

Verschil laser ten opzichte van IPL ontharen

Laserontharing en IPL zijn beide methoden om ongewenste haargroei permanent te verminderen. Er bestaat echter een verschil in effectiviteit tussen deze twee benaderingen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat laserontharing doeltreffender is dan IPL, doordat de lichtbundel van een laserapparaat krachtiger en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor kan een laserapparaat effectiever doordringen tot de dieper gelegen haarzakjes.

Na een aantal behandelingen kunt u volop genieten van een permanent zijde zachte huid!

Brazilianwaxalmereangelssecret.nl - IPL VS Laser

Tarieven laser ontharen

Laser ontharen - Brazilian Wax Almere - Angels Secret
× Direct contact